Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Are Simensen Design & Photography (org.nr. 982010969), som er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn gjennom kommunikasjon med kunden og på dette nettstedet: aresimensen.no

 

Personopplysninger som behandles

Are Simensen Design & Photography samler normalt sett ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

 

Eksempler på informasjon som innhentes når du fyller ut skjemaer på våre nettsider:

  • Navn
  • Post- og/eller fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Anonymisert informasjon om bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse.

 

Hvordan innhentes informasjon?

Vi samler inn opplysninger gjennom personlig kontakt, via e-post og meldinger. Vi tar også vare på opplysninger du sender oss via e-post. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

 

Formålet med informasjonen som innhentes:

  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne gi deg et tilbud og en tjeneste som passer deg
  • For å kunne levere deg tjenesten og produkter
  • For å kunne arkivere og finne igjen bildene vi har tatt for deg

 

Hvordan slette opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å sende e-post til aresimensen@gmail.com

 

Vi utleverer ikke informasjonen din

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av oss.

 

Tredjepartsverktøy

Vi benytter Visma eAccounting for fakturering. Her registreres de kundeopplysninger kunden selv oppgir via våre nettsider (Navn, Postnummer, Sted, Mobil og Epost). Visma sin Personvernerklæring kan leses i detalj på https://www.visma.no/personvernerklaring/

 

Vi gir våre kunder tilgang til å laste ned bilder digitalt uten å måtte komme tilbake til vårt studio. Dette gjøres via den norske skytjenesten Jottacloud, hvor du som kunde slipper å logge deg inn, men mottar en lang lenke på epost og laster ned dine bilder via en SSL (kryptert). på Jottacloud, registrerer de kun nettlesertypen og IP-adressen din. Denne informasjonen samles inn for alle som besøker Jottacloud. Informasjonen er ikke personlig identifiserbar.

 

Du har rettigheter

Du kan kreve innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Are Simensen Design & Photography ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Tagging og byline

På generelt grunnlag kan vi opplyse om at vi aldri oppgir navn eller tagger bilder av barn uten spesifikt samtykke fra de foresatte.

Hvis ikke annet er avtalt, skal foto som publiseres på Facebook/Instagram e.l. tagges med fotografens navn, og inneholde Are Simensen Photography under beskrivelsen av bilde.