Scroll Top
Nils Amblis vei 4, 2380 Brumunddal

DESIGN

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape god visuell identitet som ivaretar kundelojalitet, gjør budskapet mer tilgjengelig og brukeropplevelsen mer effektiv. Kontakt oss for logodesign, grafisk profil, webdesign. 

NETTSIDER

La oss hjelpe deg med å bygge funksjonelle nettsider. Vi kan webdesign og skaper morgendagens nettsider og andre webløsninger for våre kunder. Vi hjelper deg fra A til Å, men du bestemmer om du skal drifte siden selv, eller sammen med oss.

INNHOLDSMARKEDSFØRING

Innholdsproduksjon med profesjonelle bilder eller video i studio, ute på lokasjon eller fra lufta. God markedsforståelse og bakgrunn fra reklamebransjen vil gjøre oss til gode sparringspartnere i så vel strategiske prosesser som skapende profilbygging og utforming av digitale løsninger.

FOTOGRAFERING

Profesjonell fotograf med fotostudio sentralt i Brumunddal. Med øye for det visueel skaper vi bilder, video og kjører drone i Innlandet. Spennet er stort; fra bryllupsfoto, nyfødtfoto, portrett og reklame, til produktfoto og drone. Vi elsker faget og vi elsker variasjonen.

FILM OG DRONE

Det har aldri før vært viktigere å få frem den gode historien gjennom bruk av video i sosiale medier. Mobil betyr hurtighet og vi fordøyer mobilinnholdet i løpet av 1,7 sekunder. Det betyr at du må ha et blikkfang som får oss til å stoppe å scrollingen for å se videoen.

Si det viktigste først - sånn at flest mulig får det med seg.