Scroll Top
Nils Amblis vei 4, 2380 Brumunddal
01
Fotokurs

Med 3-4 deltakere i en uformell og hyggelig atmosfære, vil alle få mulighet til å bli en bedre portrettfotograf. Kurset er for deg som ønsker å

  • beherske ditt speilreflekskamera bedre
  • lære deg å komponere et godt bilde, lære deg å bruke omgivelsene på en best mulig måte
  • lære bruken av  enkle og rimelige hjelpemidler for å løfte bildene dine til et høyere nivå

Praktisk rettet kurs, eller det vi kaller en fotovandring, der teori og praksis går hånd i hånd. Det fordrer at du har eget speilreflekskamera; alt annet order vi. Vi stiller med instruktør, innleid modell og forskjellige hjelpemidler til utlån. Vi gir tips og individuell oppfølging underveis, og forsøker å tilpasse dette til det nivået du er på. Vi starter i dagslysstudio vårt i Brumunddal og bruker omgivelser som er i gangavstand.

Pris fra kr. 1000,- per deltaker. 

02
Fotostudio til leie med veileder

Vil du ta med deg en venn og disponere et komplett fotostudio i 2 timer? Hos oss kan du komme til ferdig oppsatt studio, få en intro og hjelp i starten eller gjennom hele shooten. Det er opp til deg.

Leie av fotostudio er ikke ment for den etablerte fotograf, men for deg som vil prøve ut fotofaget, eller bare prøve deg foran kamera med noen du kjenner fra før. 

Studio er i ca. 110 kvadratmeter, med eget bad, kaffemaskin og kjøleskap. Fotostudio har egen inngang fra gateplan, gode parkeringsfasiliteter og ligger sentralt til i Nils Amblis veg 4 i Parketten Brumunddal.

Pris fra kr. 1000,- 

03
Fotostudio eller fotokurs med skreddersøm?

Ønsker du å leie fotostudio i Brumunddal? Trenger du kurs i Photoshop eller Lightroom? Trenger du et mer teknisk fotokurs eller bare litt bistand over Teams/Zoom? Ta kontakt for å booke tid. Vår timepris er kr. 850,- inkl. mva.

FOTOSTUDIO

Stikkord: Fotostudio til leie, Brumunddal, Ringsaker, Innlandet, Hamar, Studiofoto, Veileder, Kurs, 

FOTOKURS

Stikkord: Fotokurs, Brumunddal, Ringsaker, Innlandet, Hamar, Fotovandring, Veileder, Kurs,