Modell – eller bare lyst til å prøve deg foran kamera?

Lyst til å prøve deg foran kamera eller ute etter å bygge en portefølje eller lage deg en lookbook med tanke på mulige modelloppdrag? Da har vi kanskje en vinn-vinn-løsning!

Noen ganger trenger jeg en modell. Det kan være å teste ut lyssettinger, et konsept, bruke til kurs/workshops, eller for mulig moelloppdrag senere. Bildene jeg tar på slike «testfotograferinger» er gratis. Denne typen fotoshoots tas på min fritid og kan ikke bli prioritert foran kommersielle fotooppdrag hva angår leveringstid, men jeg kan garantere deg at du får nyttig erfaring foran kamera, samt noen fine bilder du kan bruke på din blogg, Facebook eller lignende. Vi er på utkikk etter alle type mennesker og oppfordrer deg til å ta kontakt. Registreringen er uforpliktende for begge parter inntil bekreftelse og eventuell videre avtale inngås.

HVA NÅ?

Registreringen er bare starten. Erfaringen tilsier at det blir lettere å få til noe bra sammen og skape gode bilder dersom det er god dialog i forkant. Initiativ fra modellen er kjærkomment og sjansen for å få til en TFP-shoot med oss øker betraktelig om du gjør noen enkle grep som vi har forklart under:

  • Registrer deg på pinterest.com og begynn å samle bilder fra nett som inspirasjon.
  • Lik våre Facebooksider og send oss en melding på Messenger når du har delt en tavle på Pinterest med oss.
Loading