Scroll Top
Nils Amblis vei 4, 2380 Brumunddal (Parketten)

fotografering nyfødt

Nyfødtfotografering handler for meg om å fange begynnelsen, dette bittelille menneske, før verden får satt sine spor. Uskyldige og vakre. Bittesmå detaljer. Vi tilbyr nyfødtfotografering i studio, med myke tekstiler og naturtoner, og optimale lysforhold for myke babybilder.

Fotografering baby og barn

I vårt studio i Brumunddal Ringsaker får du baby- og barnefoto av høy kvalitet. Det første året går fort, babyen utvikler seg utrolig raskt og de lærer nye ting hver dag. Det kan derfor være lurt å tenke litt på hva slags bilder man ønsker.

ungdom og ung voksen

Vi fotograferer ungdom i forskjellige faser av livet, være seg konfirmasjon, russetiden, bilder til sosiale medier, kunstneriske bilder, lookbook for deg som vil prøve deg som modell eller andre type oppdrag i vårt studio eller en lokasjon vi blir enige om.

Idrett

La oss være med å forevige minnene. Det kan være et fint minne å forevige deg selv i en hel volley på Sveum, over er rail i Tørudbakken eller i skateparken. Vi tar gjerne bildene ute på din «arena», men vi må ikke nødvendigvis ha en løpebane eller hockeyis for oss selv.

bryllupsfoto

Bryllupsdagen er for mange en av de viktigste dagene i livet. Det er en dag fylt med glede og kjærlighet, man er sammen med mennesker man er glad i og deler uforglemmelige øyeblikk. Det er akkurat disse øyeblikkene vi ønsker å fange for dere. Vi fotograferer både med naturlig lys og blits.