Bredde

ETABLERT 2000

Profesjonell fotograf med fotostudio sentralt i Brumunddal. Vi pleier å si at vi tar på oss jobber i hele Innlandet, så lenge vi ser Mjøsa. Sannheten er at jobbene spenner fra bilder av 60 ansatte på Espern i Hamar, interiørbilder i Næroset, bryllup på Sjusjøen eller i Hamardomen, fashion og mote i Krakow, produktfoto på Gjøvik, til nyfødte og andre småttiser i studio, gravide, konfirmanten som vil ta tøffe bilder utendørs, fitnessbilder på treningsstudio, forelskede par, familien som vil ha bilder på en krakk på Jessnes eller gutter og jenter som vil prøve seg i modellbransjen. Vi elsker faget og vi elsker variasjonen.

Designkompetanse

Brukervennlighet

Lidenskapelig opptatt av å skape brukervennlige applikasjoner som ivaretar kundelojalitet, gjør budskapet mer tilgjengelig og brukeropplevelsen mer effektiv. Har i en årrekke jobbet i tverrfaglige team for å identifisere, formulere og realisere gode kundereiser, både grafisk og innholdsmessig.

Digitale flater

Har jobbet med design av nettsider og skjermbaserte løsninger siden slutten av 90-tallet. God kjennskap til en rekke publiseringsverktøy, og oppdatert på teknologitrender som er med på å sikre gode veivalg. Dette sammen med god markedsforståelse og bakgrunn fra reklamebransjen vil trolig gjøre meg til en god sparringspartner i så vel strategiske prosesser som skapende profilbygging og utforming av digitale løsninger.

Stillinger

Fra 2018 –

Rimo Marked – Markedsansvarlig

Rimo Marked er en underavdeling i Rimo Holding og håndterer i dag alle markedsaktiviteter for Rimo Eiendom AS, Ringsaker Blikk og Ventilasjon AS, NRP Sport – Vanor AS, Klima Nor AS med flere. Vi benytter vår digitale erfaring kombinert med teknologi og design. Vi skaper markedsmateriell gjennom foto, film eller drone. Videre får vi budskapet ut enten det skal på web, dekor på bil eller opp på en messevegg, og følger opp med synlighet på web og sosiale medier.

Enoro AS

Utforming av grafiske grensesnitt på nettsider og back-end applikasjoner. Rådgivning knyttet til kundereisen, valg av rammeverk og teknologi. Merkevarebygging og profilering av nytt konsern; deriblant navneprosess og ny visuell identitet. Utvikling av portalløsninger basert på responsive rammeverk. Ansvarlig for redesign av brukergrensesnittet i Kundepleiemodellen til Sparebank1 Alliansen.

Hamar Media

Grafisk design i trykte medier og webdesign i digitale kanaler. Rådgivning innen sosiale medier, teknologivalg, utvikling av CMS, søkemotoroptimalisering og innholds-produksjon på web.

Norsk Tipping

Utvikling av ekstranett basert på berøringsskjerm for NTs 4000 kommisjonærer. Hadde i tett samspill med kommunikasjons- og markedsavdelingen ansvaret for implementering av merkevarestrategi og designprogram for Norsk Tipping Multispill/Multix.