Kontakt fotografen

– henvendelser ang. booking av fotograf, fotokurs eller leie av fotostudio

Vi har gjort tilgjengelig enkelte timer for online booking, https://aresimensen.no/studiofoto/
Om disse ikke passer, benytt gjerne skjema under. Bestillingen forplikter ikke før du godtar timen vi setter opp til deg. Vær vennlig å angi et par aktuelle tidspunkter, så skal vi forsøke å imøtekomme dine ønsker. Dersom du har mottatt en rabattkode, digitalt gavekort eller qrkode, kan du benytte kommentarfeltet eller laste bilde av QRkoden opp som vedlegg sammen med skjema under.

Lyst til å prøve deg foran kamera eller erfaren modell? Da har vi trolig en vinn-vinn-løsning! Vi har behov for nye modeller fra tid til annen. Det kan være å teste ut lyssettinger, et konsept, til kurs/workshops, eller modelloppdrag. Bildene som tas på casting eller «testfotograferinger» er gratis. Vi er på utkikk etter alle type mennesker og oppfordrer deg til å ta kontakt. Registreringen er uforpliktende for begge parter inntil bekreftelse og eventuell videre avtale inngås.
Ved å gå videre er du inneforstått med at registreringen er uforpliktende for begge parter inntil egen avtale fototidspunkt er gjort.

Ved kjøp av gavekort må det beskrives i kommentarfeltet hvem det skal så i fra, hvem gavekortet er til, og ønsket sum.
Gavekortet sendes digitalt til oppgitte epostadresse og er gyldig etter at faktura er betalt.

Gjelder venninner/kompiser/par over 16 år der begge møter samtidig og disponerer en time i studio for kr. 500,- per person, som betales kontant ved oppmøte. Bildene leveres digitalt (4 bilder i høy kvalitet) til fri bruk på sosiale medier og print.
Ved å gå videre er du inneforstått med at registreringen er uforpliktende for begge parter inntil egen avtale fototidspunkt er gjort.

Last gjerne opp inspirasjonsbilde som viser ønsket stil. Har du mottatt digitalt gavekort kan dette legges med her:

Last opp minst 3 bilder av deg selv (portrett, helfigur og helst et uten sminke)