Scroll Top
Nils Amblis vei 4, 2380 Brumunddal
01
Fotokurs

Med 3-4 deltakere i en uformell og hyggelig atmosfære, vil alle få mulighet til å bli en bedre portrettfotograf. Kurset er for deg som ønsker å

  • beherske ditt speilreflekskamera bedre
  • lære deg å komponere et godt bilde, lære deg å bruke omgivelsene på en best mulig måte
  • lære bruken av  enkle og rimelige hjelpemidler for å løfte bildene dine til et høyere nivå

Praktisk rettet kurs, eller det vi kaller en fotovandring, der teori og praksis går hånd i hånd. Det fordrer at du har eget speilreflekskamera; alt annet order vi. Vi stiller med instruktør, innleid modell og forskjellige hjelpemidler til utlån. Vi gir tips og individuell oppfølging underveis, og forsøker å tilpasse dette til det nivået du er på. Vi starter i dagslysstudio vårt i Brumunddal og bruker omgivelser som er i gangavstand.

Pris kr. 1000,- per deltaker. 

02
Lei komplett fotostudio med veileder

Vil du ta med deg en venn og disponere et komplett fotostudio i 2 timer? Hos oss kan du komme til ferdig oppsatt studio, få en intro og hjelp i starten eller gjennom hele shooten. Det er opp til deg.

Studio er i ca. 110 kvadratmeter, med eget bad, kaffemaskin og kjøleskap. Fotostudio har egen inngang fra gateplan, gode parkeringsfasiliteter og ligger sentralt til i Nils Amblis veg 4 i Parketten Brumunddal.

03
Skreddersøm?

Ønsker du å leie fotostudio i Brumunddal? Trenger du kurs i Photoshop eller Lightroom? Trenger du et mer teknisk fotokurs eller bare litt bistand over Teams/Zoom? Ta kontakt for å booke tid. Vår timepris er kr. 850,- inkl. mva.