Nyfødtfotografering

– et minne for livet

Nyfødte babyer er noe av det vakreste i verden, og det kan ofte være vanskelig å huske huske hvor små de faktisk har vært idet de vokser opp. Ved å fotografere ditt nyfødte barn har du et minne for livet!

  • Babyen din bør være mellom 1-14 dager når den fotograferes. Etter 21 dager er passert kan det være vanskelig å få til sovebilder og poseringen som er karakteristisk for helt nyfødte babyer.
  • En nyfødtfotografering tar 1-2 timer i studio. Vi følger babyens behov underveis og det er derfor satt av tid til amming og ekstra kos.

Vi tilbyr også gavekort. Kanskje en fin gave på babyshower?

De små er som regel veldig søvnige de første 14 dagene i livet. Noen mer og noen mindre, men vår anbefaling er å prøve å få til en fotografering når babyen er mellom 3 og 14 dager ny. På dette stadiet er babyen lettest å posere, og våkner ikke så lett selv. Det er fint om dere tar kontakt før babyen er kommet. Det er kjekt for oss å ha termindatoen i kalenderen selv om vi ikke får booket fotodag før etter fødsel. Dette er ok for dere også, da det er utrolig hvor fort de første dagene og ukene flyr når man har en nyfødt i hus.