Bryllupsfotograf – Hamar og Ringsaker i Innlandet

– ta vare på de magiske minnene fra bryllupsdagen

Bryllupsdagen er for mange en av de viktigste dagene i livet. Det er en dag fylt med glede og kjærlighet, man er sammen med mennesker man er glad i og deler uforglemmelige øyeblikk. Det er akkurat disse øyeblikkene vi ønsker å fange for dere. Vi fotograferer både med naturlig lys og blits. Vi har hele innlandet som nedslagsfelt (Hamar, Nes, Hoel, Stange, Veldre, Furnes, Brumunddal, Løten, Sjusjøen, Lillehammer, Gjøvik, Eidsvoll, Biri med flere).

Noen bildene vil få et reportasjepreg, mens andre blir arrangert og nøyere planlagt. Dere vil sitte igjen med minner fra deres store dag, og ha glede av dette resten av livet. Likt for alle pakkene er at dere får med bildene til fri bruk inkludert i pakkeprisene. Dere vil sitte igjen med minner fra den store dagen, og ha glede av dette resten av livet.

Vi skreddersyr fotografering og eventuelt filming av bryllupsdagen slik dere ønsker. Vi disponerer drone og kan klippe sammen fine filmsnutter, bilder og musikk til brudeparet. Spør oss om dette, så priser vi på forespørsel.

Det er viktig å merke seg at alle våre fotopakker leveres med digitale bilder i høy kvalitet inkludert i prisen! Vi setter stor pris på alle brudeparene vi er så heldige å fotografere og gir dere flest mulig bilder fra dagen.

 • Forlovelsesbilder

  Stadig flere kjærestepar får øynene opp for å ta forlovelsesbilder før bryllupet. Det er ikke uten grunn. Dette er en god anledning til å bli bedre kjent med fotografen og få gode bilder man kan bruke til invitasjon eller andre utsendelser i forkant av den store dagen. Kanskje blir både Herr og Fru roligere foran kamera i etterkant av en slik seanse også.

  PRIS FRA KR 1800,-

 • Klassiske bryllupsbilder

  De offisielle/klassiske bryllupsbildene kan tas før eller etter vielsen. Sted og tidspunkt bestemmer brudeparet – og vi kan holde på med fotograferingen i opptil to timer.
  I høysesong forbeholder vi oss retten til å kun ta på oss hel- eller halvdagsoppdrag. Vinterbryllup gis det ofte rabatterte priser på.
  PRIS FRA KR 9000,-

  Klassiske bryllupsbilder

 • Halvdagsfotografering

  En halvdagsfotografering starter ofte med vielsen og varer frem til middagen starter. Mellom vielse og middag tas de offisielle/klassiske bildene på et egnet sted. Under halvdagsfotografering får vi bedre tid til å få med bilder av forlovere og familiemedlemmer hvis ønskelig. Vi har som oftest også anledning til noen bilder av gjester og de siste forberedelsene før selskapet setter seg til bords.

  PRIS FRA KR 15.000,-

 • Heldagsfotografering

  En heldagsfotografering på bryllupsdagen vil si at vi følger store deler av dagen og en periode etter bordsetting. Dermed kan vi lage en komplett fotohistorie med forberedelser, vielse, middag, fest og moro – og ikke minst alle de små øyeblikkene som oppstår underveis! Ved heldagsfotografering har vi som regel med en assistent deler av dagen.

  PRIS FRA KR 20.000,-

  Heldagsfotografering

 • Film og drone

  Vi tilbyr foto og film både på bakken og i lufta. Kontakt oss for pris.