Vi har hatt gleden av å videreutvikle den grafiske profilen til NRP Sport i Brumunddal. I tillegg til materiell for webshop og sosiale medier, lager vi i disse dager nye visittkort, bildekor og sentralstyrt innhold til skjerm.

NRP Sport ønsker å yte det lille ekstra for sykkel- og skiinteresserte. Mye passer nesten, men det beste er det som passer akkurat perfekt. Sånn er det også med ski og sykkel. Alle har individuelle behov, basert på alder og aktivitet. Slik tilpassing er NRP sin spesialitet. Vi har fagkompetansen som utgjør den lille, men store forskjellen. Forskjellen som gjør ski- eller sykkelturen til en enda bedre opplevelse.

Oppdragsgiver: NRP Sport – Vanor AS
Designer/ferdiggjører: Are Simensen – Rimo Marked

Klima Nor i Brumunddal er ute med ny prisliste og har samtidig fornyet profilen sin. Dette vil på sikt synes i trykksaker, på bildekor, visittkort med mer.
Klima Nor AS er en ventilasjonsgrossist i Norge, som satser på produksjon av ventilasjonsrør, samt kjøp og salg av ventilasjonsutstyr, arbeidstøy og verktøy knyttet til denne type virksomhet. Spirorør lages på egen spiromaskin og de har et stort lager med teknisk utstyr og isolasjon i Brumunddal.

Oppdragsgiver: Klima Nor AS
Grafisk design: Are Simensen – Rimo Marked

Vi gratulerer Klima Nor i Brumunddal med nye nettsider og ny grafisk profil.
Klima Nor AS er en ventilasjonsgrossist i Norge, som satser på produksjon av ventilasjonsrør, samt kjøp og salg av ventilasjonsutstyr, arbeidstøy og verktøy knyttet til denne type virksomhet. Spirorør lages på egen spiromaskin og de har et stort lager med teknisk utstyr og isolasjon i Brumunddal.

Oppdragsgiver: Klima Nor AS
Design og utvikling: Are Simensen – Rimo Marked

RingAlm i Næroset har åpnet sitt nye beiseanlegg og samtidig lansert ny brosjyre som beskriver noen av produktene. I forbindelse med 9 nye utstillinger har vi tatt detaljbilder av kledning, boligfoto med produkter fra RingAlm og miljøbilder.

Inspirasjonshuset & Hege Wølner har jobbet som designer, farge- og interiørstylist for RingAlm, mens Edin Design har designet den flotte brosjyren.

Loupedeck har sluppet et nytt tastatur/konsoll beregnet på fotografer. Forbedre og effektivisere fotoredigering i Adobe Photoshop Lightroom 6 eller CC med Loupedeck Console . Denne enheten erstatter standard tastatur og mus, og gir en rekke dedikerte hjul og taster for intuitiv redigering. Dette inkluderer kontroller for innstillinger som eksponering, skarphet, kontrast, fargetone med mer. Den har også programmerbare forhåndsinnstilte knapper for enda raskere redigering. Ta en kikk.

Tilgjengelig ila. sommeren:
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1306243-REG/loupedeck_loupedeck_photo_editing_console.html

 

Bokeh er en fotografisk betegnelse som refererer til områder i bildet som er ute av fokus. Uttrykket kommer av det japanske ordet ‘boke’, som betyr uskarp. Jeg elsker å fotografere med liten dybdeskarphet. Det betyr at det er en stor forskjell på det som er i fokus, og det som er ute av fokus. Motivet i fokus fremheves og kommer tydelig fram fra den uskarpe bakgrunnen. Det er objektivets blenderåpning og dets evne til å skape en så rund form som mulig som er avgjørende. Blenderåpningen i objektivet er egentlig ikke helt rund, men består av en rekke lameller som sammen skaper en rund form.

Her er et par eksempler:

[baslider name=»bokeh»]

fitness pt sport

Flere tar kontakt for å få tatt bilder av seg selv mens de utfører sin idrett eller hobby. Det være seg en personlig trener, syklist, taekwondoutøver, fitnessutøvere eller andre som er så mye mye bedre trent enn fotografen selv 🙂 Noen bilder er tatt ute på location, og vi har vært så heldig å få lånt et komplett studio, eksempelvis hos Espern på Hamar eller Fønix i Brumunddal. Greia er ofte at bildene skal ha litt dramatisk lyssetting, og ha relativt mye større kontrast mellom høylys og skygge enn jeg normalt gjør i studio. Vi har blitzutstyr til å ta bilder i det du forlater hoppet, kommer over en kul på sykkel, eller sparrer så blod og svette renner.

Her er noen eksempler:

Les mer

Ute etter å bygge en portefølje eller lage deg en lookbook med tanke på mulige modelloppdrag? Da har vi kanskje en -vinn-vinn-løsning. Noen ganger trenger jeg en modell, og da er det greit å ha en del å velge mellom. Det kan være å teste ut lyssettinger, et konsept, bruke til kurser/workshops, eller prøve deg ut for mulig oppdrag senere. Bildene jeg tar på slike «testfotograferinger» er gratis. Denne typen fotoshoots tas på min fritid og kan ikke bli prioritert foran kommersielle fotooppdrag hva angår leveringstid og etterbehandling, men jeg kan garantere deg at du får nyttig erfaring foran kamera, samt noen fine bilder du kan bruke på din blogg, Facebook eller lignende. Leser du videre vil du kanskje få svar på eventuelle spørsmål rundt TFP (Time For Print/Time For Pictures).

Dersom du ønsker å stå i vår modelldatabase, eller vil prøve deg som TFP-modell, må du registrerer deg her…

Fotoordbok med ord, uttrykk og begrep forklart på norsk med Wikipedia som kilde:

Les mer